Voorlopig géén inname boeken t.b.v. boekenmarkt

25-03-2020

De inzameling van boeken t.b.v. onze komende boekenmarkt is tijdelijk opgeschort!

Voor onze komende boekenmarkt willen wij zoveel mogelijk boeken inzamelen in nette, goed verkoopbare staat. Als richtlijn kunt u aanhouden: zou ik dit boek zelf zo nog willen kopen?
Dus wilt u uw boekenkast eens duchtig onder handen nemen of kent u anderen (bijvoorbeeld familieleden, vrienden, kennissen, collega's, buren, klanten, leveranciers) die dat willen doen? Denk dan aan ons! Dan kunnen we er dankzij u een geweldig succes van maken.

Let op: de ervaring leert dat schoolboeken, studieboeken, encyclopedieën, bibliotheekboeken, woordenboeken, atlassen, Readers Digest (Het Beste), kapotte boeken en tijdschriften slecht in de markt liggen, om welke reden we daar niet naar op zoek zijn.

U kunt uw boeken voorlopig niet inleveren omdat we de inname van boeken onderbreken zolang de maatregelen rond het coronavirus dat van ons vragen.

Datum: vrijdag -- ------- 2020
Tijd: 10.00 - 11.00 uur
Plaats: Koorkerk, Onder den Toren, Middelburg (rechts van de Lange Jan)

Meer informatie? Wilt u bericht ontvangen wanneer we de inname hervatten? Stuur een e-mail aan boekenmarkt@koorkerk.nl.