Binnenkort ...

2 jun

Lange Jan Project: Michelle Pritchard, viool en altviool, begeleid door Bert Geleijnse op het orgel

Op donderdagmiddag in de Koorkerk gaat het Lange Jan Project weer van start met concerten van 15.00 tot 15.30 (vaak ietsje langer).

9 jun

Lange Jan Project: Rien Balkenende, orgel

op donderdagmiddag in de Koorkerk gaat het Lange Jan Project weer van start met concerten van 15.00 tot 15.30 (vaak ietsje langer).

23 jun

Lange Jan Project: Martin van der Bent, orgel

29 jun

Lange Jan Project: Christel de Meulder, sopraan, begeleid door Ad van de Wege, orgel.

30 jun

Keti Koti Tafel in het Zeeuws Archief te Middelburg

In 2020 stelden twee paren hun huis open om met mensen vanuit de Koorkerkgemeen- schap de keti koti dialoog te kunnen voeren. Vorig jaar kwam hiervoor opnieuw een groep samen. De wens werd wel groter om de dialoog in een meer diverse groep te voeren en dat kan dit jaar! Geeft u gehoor aan de uitnodiging die wij van de Keti Koti Community Zeeland ontvingen? Meld u dan tijdig aan, het aantal plaatsen is beperkt.
De Keti Koti dialoogtafel vindt plaats op donderdag 30 juni in het Zeeuws Archief, Hofplein 16 in Middelburg. De maaltijd begint om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur) en aansluitend is er om 20.00 uur gelegenheid deel te nemen aan de wake bij het Slavernijmonument op de Balans.