Binnenkort ...

24 jun

Miniconcert in de Koorkerk

Van 24 juni tot en met 28 oktober 2021 wordt op (bijna) elke donderdagmiddag van 15.00 tot 15.30 uur een miniconcert in de Koorkerk gegeven. Zoals ieder jaar verzorgen vele musici een afwisselende serie korte concerten van ongeveer een half uur. Orgel, piano, andere instrumenten of solozang met begeleiding, een klein ensemble, de miniconcerten bieden iedere keer wat anders.

24 jun

Meditatief Moment in de Koorkerk

Van 24 juni tot en met 26 augustus 2021 is er elke donderdagmiddag van 13.00 tot 13.30 uur een Meditatief Moment in de Koorkerk. De voorgangers zijn afkomstig van de deelnemende kerken. Als uitgangspunt wordt door de voorgangers een inspirerend persoon gekozen. Muziek is hierbij een integraal onderdeel. Een en ander duurt maximaal een half uur.

1 jul

Miniconcert in de Koorkerk