Binnenkort ...

26 jul

Inzameling boeken t.b.v. onze boekenmarkt

Inmiddels is onze welbekende boekenmarkt in de Koorkerk weer geopend.
Daarvoor blijven wij zoveel mogelijk boeken inzamelen in nette, goed verkoopbare staat. Als richtlijn kunt u aanhouden: zou ik dit boek zelf zo nog willen kopen?
Dus wilt u uw boekenkast eens duchtig onder handen nemen of kent u anderen (bijvoorbeeld familieleden, vrienden, kennissen, collega's, buren, klanten, leveranciers) die dat willen doen? Denk dan aan ons! Dan kunnen we er dankzij u een geweldig succes van maken.
U kunt uw boeken tot en met vrijdag 30 juli elke maandag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur inleveren in de Koorkerk, Onder den Toren 5, Middelburg (rechts van de Lange Jan).
Maar let op: wegens plaatsgebrek kunnen wij géén streekromans, schoolboeken, studieboeken, encyclopedieën, bibliotheekboeken, woordenboeken, atlassen, Readers Digest (Het Beste), kapotte boeken en tijdschriften innemen.
Liever inleveren op een andere datum of op een ander tijdstip of eerst meer weten?
Stuur een e-mail aan boekenmarkt@koorkerk.nl.

U bent - als altijd - van harte welkom in de Koorkerk!

30 jul

Inzameling boeken t.b.v. onze boekenmarkt

Inmiddels is onze welbekende boekenmarkt in de Koorkerk weer geopend.
Stuur een e-mail aan boekenmarkt@koorkerk.nl.

U bent - als altijd - van harte welkom in de Koorkerk!