Opheffing drempels kerkbezoek

24-09-2021

Vanuit de kerkenraad komt de volgende mededeling:

Nu de regering heeft besloten het anderhalvemeterregiem per 25 september a.s. te beëindigen, hebben wij ons beraden over de gevolgen voor de kerkdiensten in onze Koorkerk.

Wij vinden dat wij geen drempel moeten opwerpen voor iedereen, die de kerkdiensten wil bijwonen. Tegelijkertijd willen we ook dat iedereen, die naar de kerk komt, zich daar veilig voelt. Daarom hebben we besloten dat bij de komende kerkdiensten bij wijze van proef de anderhalve meter afstand in de kerk gehandhaafd blijft voor de stoelen vooraan in de kerk en voor de eerste twee banken vooraan. U kunt daar alleen plaatsnemen op de neergelegde kussens. Verder zullen er in de kerk geen kussens meer neergelegd worden en kunt u gaan zitten, waar u dat wilt.

Mocht blijken dat er onvoldoende anderhalvemeterplekken zijn, dan zullen ter plekke meer banken vooraan daarvoor gereserveerd worden.

Wij hopen van harte dat op deze manier iedereen zich welkom zal voelen in onze Koorkerk.