Koorkerk anders

29-08-2020

Zoals u waarschijnlijk weet zijn er naast zondagse kerkdiensten andere activiteiten in de Koorkerk. Henk Soepenberg meldt daarover:

Eén van die activiteiten is de repetitie van het Walchers Jongerenkoor. De achtergrond is reformatorisch. Zij repeteren eens in de 2 à 3 weken. Onlangs hebben ze in coronatijd een ‘stream’ opgenomen. Deze is te zien en te beluisteren via Youtube als u googelt op ‘Duo 4 handen Koorkerk Middelburg’. Het is een opname met het eerste kwartier een foto-impressie van de Koorkerk (zonder geluid), daarna 4-handen muziek van Peter Wildeman, de dirigent van het Jongerenkoor, en Joost van Belzen. Vervolgens het Walchers Jongerenkoor, een interview met ondergetekende over de in orthodoxe kringen bekende en geliefde ds. Bernardus Smytegelt, die 40 jaar in Middelburg op de kansel stond. Tenslotte het optreden van een mannenensemble.

Henk Soepenberg