Vanaf 30 mei 45 personen welkom bij onze vieringen

28-05-2021

Met ingang van de dienst op zondag 30 mei a.s. mogen weer 45 personen onze diensten in onze Koorkerk bijwonen. Ook zullen weer één of meer zangers gevraagd worden tijdens de diensten te zingen.

De uitzendingen van de diensten via www.kerkdienstgemist.nl blijven doorgaan.

Mocht u een dienst in de Koorkerk willen bijwonen, dan vragen wij u vriendelijk de volgende regels in acht te nemen.

• U geeft zich van te voren op bij onze coördinerend koster Henk Kappers, tel. 0118-639420 of hkappers@zeelandnet.nl Tenzij u in de dienst een bepaalde functie vervult, kunt u alleen de dienst bijwonen als Henk Kappers u toestemming heeft gegeven.
  • U heeft in de kerk uw mondkapje op en doet dit alleen af als u zit
  • U houdt altijd anderhalve meter afstand
  • U neemt in de banken plaats op een van te voren klaar gelegd kussen. Indien u met één of meer personen komt, die tot één huishouden behoren, mag u naast elkaar gaan zitten.

Als er verdere versoepelingen worden doorgevoerd, krijgt u daarvan bericht.
Laat u zich vooral niet weerhouden om u aan te melden, ook als u denkt dat niet te moeten doen omdat u dan een plek voor een ander in zou nemen.

Wij hopen u binnenkort weer in een dienst in onze Koorkerk te mogen verwelkomen.