Sint komt er aan! Chcoladeletters kopen, inzameling tijdens kerkdiensten van november

11-11-2022

Sint komt er aan! Chcoladeletters kopen

Ook dit jaar brengt de Sint weer een verrassing mee voor de kinderen die bij de voedselbank bekend zijn en kinderen die in het AZC wonen. Alle kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Wat kunt u doen:

Chocoladeletter(s) kopen. S.v.p. gewone letters, formaat 100 – 135 gram. Melk, puur of wit.

Tijdens uw komst naar de kerkdiensten van november kunt u de letters in het mandje op het tafeltje bij de ingang doen.

Daar staat ook een collectebusje voor goede gaven waarmee de Sint andere zaken kan kopen zoals pepernoten, gouden munten, kikkers en muizen, een klein cadeautje enz. enz.

U kunt uw chocoladeletters ook door de brievenbus doen van de fam. Janse, Kinderdijk 26 in Middelburg.

Alvast bedankt voor uw hulp!

Gerda van Leeuwen