Sint kan uw hulp goed gebruiken want er is veel te doen en u weet het: “vele handen.......”

06-11-2021

Sinterklaas is al volop bezig om alles op tijd klaar te krijgen. Zo wil hij ook dit jaar aan de kinderen van de Voedselbank en het AZC Middelburg een attentie geven.
Wilt u hem helpen door een of meer CHOCOLADELETTERS te kopen? Er zijn ongeveer 160 chocoladeletters nodig, melk of puur (normaal formaat, dus niet te klein en niet extra groot).
De letter gaat samen met ander lekkers, zoals gouden munten, iets van schoolspullen (minimarkers), natuurlijk een zakje pepernoten, in een klein jute zakje.
Net voor zijn verjaardag worden op 3 december de zakjes uitgedeeld. Er wordt ook geprobeerd om jongeren te betrekken bij het inpakken en uitdelen.
U kunt de letters afgeven in de kerk op iedere zondag in november, voor of na de dienst.
Of bij de onderstaande adressen in Middelburg:
  • Vinkenhof 25 Margreet de Muijnck
  • Amnestylaan 27 Marjan van Gilst
  • Dolfijnstraat 22 Magda Koole
  • Herengracht 88 Andrea van der Vegt
De Nieuwe Kerk Gemeente en de Koorkerkgemeenschap werken samen om de Sint-zakjes te vullen en uit te delen.
Komt het beter uit om een financiële bijdrage te geven? Die is ook heel welkom.
In de kerk staat op zondag een Sint-collectebus.
Alvast heel hartelijk bedankt.
Mocht u willen helpen bij het inpakken dan graag een mailtje naar:
Gerda van Leeuwen gsvleeuwen@zeelandnet.nl of bellen naar 0625032498.
Inpakken gaan we doen in de week van maandag 29 november (de exacte dag is op dit
moment nog niet bekend).