SAMENkerstZINGEN op 16 december 2018

27-11-2018

SAMENkerstZINGEN op 16 december 2018

Hoe bijzonder is het om met inwoners van de stad Middelburg in de Kerstperiode samen kerstliederen te zingen.

Dat kan op zondagavond 16 december. Het wordt georganiseerd door de Raad van Kerken Middelburg en als locatie is de Rooms-katholieke Kerk gekozen.

Er zijn diverse koren en cantorijen van de verschillende kerken uit de stad, die iets laten horen van hun eigen Kerstrepertoire.

Natuurlijk zal ook een Kerstverhaal niet ontbreken.

Bijzonder is dat burgemeester Harald Bergmann aanwezig zal zijn om een Kerstboodschap door te geven.

Kinderen die het leuk vinden om van te voren samen een lied te oefenen zijn welkom om 18 uur.

Geef je op via Facebookpagina ‘Samen KERST zingen’ of via het mailadres rvkmiddelburg@zeelandnet.nl.

Van harte welkom op 16 december 2018 om 19 uur in de R.K. Petrus- en Pauluskerk, Lombardstraat 1, Middelburg.

Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk!